sunnuntaina, helmikuuta 27

i've got a feeling

ja hyvä fiilis onkin, tän blogin suhteen nimittäin. 

mulla ei ole pitkään aikaan ollut mitään inspistä käydä edes lukemassa toisia blogeja, en oo varmaan kirjautunu  bloggeriin edes kertaakaan tuon viime postauksen jälkeen. mutta nyt on kelkka kääntynyt! kevättä rinnassa, valoa tunnelin päässä. nää lämpimämmät kelit, nyt viitsii alkaa taas miettiä jotain muita vaatteita kuin isoja villapaitoja. ja koska ihana sallani on uunituoreena bloggaajana ihan fiiliksissä tästä, on (kiitos sallan!) tää into tarttunut myös munhun uudelleen! joten uskoisin et alkaa taas sadella postauksia ainakin tiuhempaan kuin neljän kuukauden välein :)

aloitan heti mun lempipostausaiheella eli vaatteilla!
mulla oli tää viikko koulusta hiihtolomaa joten tunkeuduin muun perheeni mukaan ja vietin alkuviikon latviassa, riikassa. vilpittömästi tunnustan et mä lähdin reissuun shoppailun kiilto silmissä mut koska oltiin hela familjen ni en saanut viettää ihan niin paljon aikaa ostoskeskuksissa kuin toivoin, piti hoitaa myös pakollisen museot ym. 
ehkä tosin ihan hyvä niin, en ollutkaan ihan niin rahoissani kuin kuvittelin (totally: tilin saldossa yks numero ennen pilkkua...)

tällaista settiä siis lähti mukaan:



ihanat housut ihanasta kevyestä ja ohuesta materiaalista ja noi lahkeet on hauskat, piukat ja "liian" lyhyet, nilkka pilkottaa. haaveilen näistä herrainkenkien kanssa namnam. en oo ihan varma ollaanko nää suunniteltu hiukan löysemmiks mut mulle aika istuvat. ajattelin nää myös osittain motivaatiohousuiksi, koska näyttävät varmasti vielä paremmalta päällä kun höylätään mun reisistä ja persuksesta pari senttiä menemään!




ihan huippukuvaaja en oo, joten tämäkään mekko ei ihan pääse oikeuksiinsa. mut ihanan keveää sinistä sifonkia ja vyö sopii tohon ku nenä päähän. ihanaa menneiden vuosien henkeä, olispa jo kevät! kävelin kaks kertaa kaupasta ulos ensin tyhjin käsin koska suhteessa todennäköisiin käyttökertoihin mekko oli aika hintava. rakkautta oli kuitenki ensi silmäyksellä joten eihän mulla vaihtoehtoja ollut kun kävellä kolmannen kerran ulos mekko pussissa!




lörppötoppi söpöillä pitsiyksityiskohdilla. todennäköisesti tulevan kesän käytetyimpiä vaatteita!




hiukan pussihihaisuutta tavoitteleva paita joka ei ihan pääse kuvassa oikeuksiinsa.



last but not least ihanainen harmaa trikoo tuubihuivi, tää on ihan paras nahkatakin kaverina!

nämäpä näistä tällä kertaa, palaillaan :)

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihan supersöpöjä juttuja, erityisesti tuo sininen mekko !

Ella kirjoitti...

oot erittäin oikeassa! se on vielä ihanampi päällä kun se roikkuu yläosasta ihan hiukan ton vyön päälle!

Salla kirjoitti...

Jee Ella! Ihanaa et kirjoitat taas!

Toi sininen mekko on ihana <3 Mä tahdon kanssa ostoksille ulkomaille. Bershka oli kyllä ihan mahtava, löysin kanssa vaikka kuinka kivoja vaatteita sieltä kun oltiin Barcelonassa.

Ella kirjoitti...

bershka on loistava, aina kun siellä on käyny (ne harvat kerrat) ni aina lähtee jotain mukaan!