maanantaina, maaliskuuta 21

köyhä opiskelija käyttää viimeiset rahansa h&m:ään

moips! kameraa mulla ei ole vieläkään, mutta eipä haittaa! nimittäin tosiaan viimeisillä rahoillani taas tilailin hennesistä vaatteita (itseasiassa pääosin kenkiä) ja ajattelin vähän jakaa teidän kanssanne ostoksiani.

ihan eka kerta taitaa muuten olla kun ostan hm-kenkiä. ne tuntuu yleensä ikävältä jalassa tai ovat väärän muotoiset/huonoa materiaalia ym. tällä kertaa oli silti aika tossupainotteinen ostossatsi, ja jotka vielä kymmenen kierroksen jälkeenkin ympäri kolmenkymmenen neliön yksiötäni tuntuivat hyviltä jalassa!
(toi lause kuulosti tosi tönköltä... no, en jaksa miettiä :)
 
tässä hieman kuvamateriaalia hm:n nettisivuilta pihistettynä:

supertyttömäiset kukkakengät kesän rientioihin <3
okei mulla olis jo ihan riittävästi korkokenkiä joita käytän liian vähän mut mut ei mulla oo yhtään näin tyttömäisiä eikä yhtään näin kukallisia eikä kiilakorkoisia! nää oli siis must!

sit hiukan käytännölisempää. hyvä käyttökorko ja ihana väri! superplussaa oli muuten se, että noita remmejä saa oikeasti kiristettyä. mulla on niin jumalattoman pitkä mut luikku jalkaterä, että yleensä ton malliset kengät lähes liukuu pois mut noi sai kivasti laitettua just sopiviks!
ja tarviihan joka tyttö parit perustossut eläimellisillä/hempeillä kuvioilla, fiiliksestä riippuen :)
nyt sit kevättä kehiin että saan koeajaa mun uusia ihanuuksia!

näiden popojen lisäksi ostin pari huivia sekä vaaleat farkkulegginsit, joiden ostopäätöksen pohjalla on eräs tarina. sen kerron kuvien kera myöhemmin :) (ei kyllä kannata mitään jymyjuttua hei odottaa..)

mutta nyt maanantai-illan (yön?)jatkoja kaikille, tämä tyttö käy taas unten maille koska joutuu aamulla heräämään taas kahdeksaksi kouluun! hej på dej!
 

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Vitsi miten kivoja kenkiä! Mun pitäisi koittaa hiukan hillitä ostostelua, mut jotkut ton tapaset remmikengät kyl pitäisi saada. Metsästin viime kesänä ympäri Barceloonaa ton tapasia, mut oli niin kalliita et sinne jäivät...