perjantaina, huhtikuuta 16

new hair!

tällä rintamalla on taas ollut hiljaisempaa, töitä on vaihteeksi ollut ihan mukavasti ja ohessa aikaa vienyt hermoja raastava tukkaprojekti. tänäänkin pitäis oikeastaan olla töissä mut kiitos kaikille palkoistaan niuhottaville asiakaspalvelijoille, tänään on mullakin pakotettu vapaa :)

mutta asiaan, eli tähän em. hiusprojektiin! oon tosiaan värjännyt lettini viimeks viime kesänä virossa, joskus kesäkuun alussa. oma värini olikin nätimpi mitä muistin ja koska kasvava tukka oli niin saman sävyistä mitä värjätty niin puolivahingossa kasvatin oman värin takaisin. ajattelin olla vielä tämän kesän yli värjäämättä ja katsoa millaisia temppuja aurinko olisi värilleni tehnyt, mutta kaverit sai sit ylipuhuttua ja ihan hetken mielijohteesta ostettiin mulle hiusväriä.
harkitsin asiaa ihan oikeesti aika pitkään, koska vaikka rakastinkin esimerkiksi mustaa tukkaani yli kaiken, se jatkuva värjääminen varmaan jätti silti jotain traumoja ja tämänhetkinen radikaali värimuutos todennäköisesti edellyttää samaa. päätin kuitenkin et nyt saattaisin taas jaksaakin värjäillä tätä päätä :) (anteeks kaikista tönköistä kielioppivirheistä, huomaan ne jo tässä kirjoittaessani mut en millään jaksa korjata..)

ensimmäinen värjäyskerta oli siis tiistaina ja eilen värjättiin sit toisen kerran koska tietenkään eka tulos ei miellyttänyt. nyt on parit kerrat sitten jo läträtty hopeashampoolla ja läträän todennäköisesti vielä ainakin muutaman kerran.
mutta tällä hetkellä oon ihan supertyytyväinen! 


mitäs te tykkäätte?
(enkä oikeesti oo muokannut keltaisuutta yhtään pois :) otin naps kuvan ja laitoin tänne!)

2 kommenttia:

NILKUTIN kirjoitti...

oivoi tulee ikävä omaa vetyä:-( mut me likes!

Ella kirjoitti...

vety on paras!